ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

Ja s'acosta..


Ahir els xiquets i xiquetes de primer i segon de primària eixiren del col.legi carregats.

Ja fèia dies, que sobretot mares, ens anaven preguntant com podien ajudar a fer les disfresses i  quan, ja que altres cicles ja estaven mans a l'obra.

Però el nostre cicle i més concretament les aules de segon curs, hem fet un trasllat de classe en aquest primer mes de l'any, amb tot el  "faenon", que això suposa (si algú ha canviat de pis, ho sabrà molt bé).

Només hem pogut, hem dissenyat el model, hem calculat els metres de tela que ens farien falta per als 75 xiquets, hem anat a comprar-la, hem portat al col.legi les peces senceres de la tela, hem tallat un tros per a cada xiquet-a, hem dibuixat  i retallat les obertures del coll i del sesgo, hem elaborat un full explicatiu, hem empaquetat tot açò, i...................

Ara us toca a vosaltres mares i pares!

Heu de seguir fidelment les instruccions, i com allí diu, tornar la vestimenta  al col.legi aquest proper dilluns, per tal de continuar nosaltres afegint la resta de "cosetes"  (sorpresa).

Per si algú és nou al blog i no va vore el carnestoltes del nostre col.legi del curs passat, ací us el col.loque de nou.



0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

El comentari serà publicat després de passar els filtres anti-spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Traductor

Segueix-nos per...



Blog Archive

Bon Nadal

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguidors

Entrades populars