ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

Adquisició del llenguatge


Dintre del projecte “La comunitat educativa al ciberespai” es programaren una sèrie de conferències per tal de desenvolupar en el nostre centre una  -Escola de pares i mares- encaminada a formar i informar als membres de la comunitat escolar en temes del seu interès.


Com recordareu es passà a l'inici d'aquest curs una enquesta, on les famílies podien lliurement opinar quins temes eren els que més els interessaven.

Aquesta temàtica, o part d'ella, l'hem anat tractant en l'espai obert a tots, el nostre  blog  "La comunitat educativa al ciberespai"

Per a altres temes més especificics  hem demanat la participació de persones més qualificades, que molt amablement ens han dedicat unes estones del seu temps, per a oferir a pares i mares aquella informació que va ser demanada en el seu moment.

Aquest dimecres 10 de març, hem tornat a oferir una altra conferència, aquesta vegada a càrrec d'un prestigiòs professor universitari, José Francisco Cervera,  que era la primera vegada que oferia una xarrada a Gandia. 

La conferència tractà diferents aspectes relacionats amb el llenguatge, desde diferents perspectives, segons si els xiquets tenen una edat o una altra.

Fou una conferència molt motivadora, i interessant. 

Es va programar a les 18.30 hores per poder comptar amb la presència de més pares i mares que en les xarrades anteriors. Però hem de ser sincers i per a una comunitat escolar de cinc-centes famílies, l'assistència de pares i mares, va ser més bé escasa.

Esperem i desitgem que tot aquest esforç formatiu a les nostres famílies vaja arrelant i  que  pares i mares cada vegada  es preocupen més d'informar-se i formar-se, sobre tot en aquells aspectes que poden repercutir en una major qualitat de l'educació que  oferirem als nostres fills i filles.



0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

El comentari serà publicat després de passar els filtres anti-spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Traductor

Segueix-nos per...



Blog Archive

Bon Nadal

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguidors

Entrades populars