ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

Tio de la porra "faller"


L'ajuntament de Gandia ha publicat aquest band. 
El band està al carrer, i les escoles és això el que sabem i res més.
Alguns pares i mares ens pregunten però encara no sabem com serà eixe dia, només ho sapigam ho publicarem ací, i s'informarà pels mitjans habituals.


Davant la designació del 16 de març com a jornada lectiva escolar, l’alcalde de Gandia ha emes un band municipal creant la figura del Tio de la Porra Faller que traurà als xiquets d’escola.

02/03/2010

L’alcalde de Gandia ho te clar, les festes falleres estan molt arrelades a la ciutat de Gandia i per tant s’ha de facilitar la seua celebració. Unint aquesta qüestió i el fet que enguany és un any molt especial per a la ciutat per ser el V centenari del naixement del patró de la ciutat, la primera autoritat ha editat un band creant la figura del Tio de la Porra faller que traurà a tots els escolars dels seus col·legis el proper 16 de març a les 9 del matí per a que puguen gaudir de les festes falleres en tota la seua plenitud.

Aquest és el text del band municipal que ja penja als centres escolars de Gandia:

José Manuel Orengo Pastor, Alcalde-President de l’Ajuntament de Gandia, faig saber:

Que amb motiu de la celebración del Vé Centenari del Naixement de sant Francesc de Borja, que donat l’arrelament que té a la nostra ciutat la festa de les Falles, i perquè tots els escolars de Gandia puguen gaudir dels monuments dedicats a aquesta extraordinària efemèride, anuncie:

Que el dia 16 de març, dimarts, el Tio de la Porra, acompanyat per la seua banda de tambors, passarà a primera hora per tots els centres educatius de la ciutat per treure els alumnes dels col·legis i els instituts i què participen de la festa fallera, dels monuments borgians, dels passacarrers i de la pòlvora i de la música que envoltarà Gandia fins els dia de Sant Josep; i tot respectant, en la mesura del possible, el dret al descans dels veïns que l’endemà hagen de matinar per motius laborals.

Signe aquest ban a Gandia, l’1 de març de l’Any Borja de 2010

José Manuel Orengo Pastor
Alcalde

El Tio de la Porra estarà format per fallers de les 23 comissions gandianes que amb les bandes de musica de les falles aniran als col·legis, instituts i a les escoletes infantils per tal de donar festa als escolars.
Font: Web "Falles de Gandia"

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

El comentari serà publicat després de passar els filtres anti-spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Traductor

Segueix-nos per...



Blog Archive

Bon Nadal

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguidors

Entrades populars