ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

Logopèdia




Quan parlem de l'escola, i més concretament dels mestres que hi ha en una escola, tendim a generalitzar i pensar només, en els tutors dels nostres fills o filles.

Però la realitat és mólt diferent. 
A més a més del tutor o tutora,  treballen junts molts altres professionals especialistes en diferents matèries.
En Educació infantil i primària comptem amb professors especialistes en anglés, en música, en educació física, en religió, en pedagodia terapèutica i en audició i llenguatge. A més a més també hi han mestres, que durant un periode més o menys llarg, fan tasques de reforç entre els alumnes, són els professors de reforç, o els adapten a una nova cultura i llengua, com és el cas dels professors d'educació compensatòria.

Tots, del primer a l'últim, tenen ben definida la seua tasca, i la suma de tots junts, és el que oferim a xiquets i xiquetes dia a dia.

Hem d'aprendre a valorar com a important en l'educació que reben els nostres fill i filles, la tasca de tots aquests professionals, que sempre intenten i quasi sempre aconsegueixen, instruir i educar a tot l'alumnat que forma el nostre col.legi, el ROÍS DE CORELLA.

En homenatge a un d'aquests professionals, el/la mestr@ d'audició i llenguatge, més conegut com a logopeda, i aprofitant que ja estem prop del dia de la mare, ací teniu un vídeo molt curtet, on s'adonareu de la tasca que fan dia a dia els logopedes, ensenyant a articular bé els sons de la llengua. 
Què faríem sense aquests professionals que fan que els xiquets i xiquetes aprenguen a parlar bé!
I...., què farìem sense les mares que  per un fill tinga tot el necessari, no es importa passar-se la nit cosint............

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

El comentari serà publicat després de passar els filtres anti-spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Traductor

Segueix-nos per...



Blog Archive

Bon Nadal

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguidors

Entrades populars