ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

Publicar


Segon curs és el curs que tanca el Primer cicle d'Educació Primària.

El 1r. Cicle té com a un dels objectius fonamentals, l'aprenentatge de la lecto-escriptura.
Aquest aprenentatge no està limitat només a llegir, tampoc a llegir amb comprensió lectora, volem anar un poc més enllà i volem que els xiquets-es s'inicien en l'expresió escrita.
Està clar que expressió escrita és escriure un dictat, copiar un text, contestar-hi qüestions......, però la suma de totes aquestes activitats és quan l'alumne ha d'expressar amb les seues pròpies paraules les seues experiències, els seus sentiments, la seua imaginació.....

Tots aquests objectius, TOTS, són els que tenim els tres tutors de segon curs del Roís de Corella.
Això volem, que s'asolten a produir els seus propis textos. Senzills i no masa extensos però amb el valor que té el saber que han estan escrits per xiquets i xiquetes de set i huit anys.

Ací al Blog es publiquen alguns dels treballs escrits dels xiquets i les xiquetes de segon curs. La major part dels que es publiquen són els d'aquells alumnes que volen que els els publiquem. Ja que tots ells saben que de forma voluntària poden passar les seues produccions escrites sobre paper, a format digital (text en word) i només han de copiar-les i donar-li el llapis digital (pendrive) al seu tutor-a per a que les publique.
Ara que ja tenim un correu electrònic, els pares-mares podeu si voleu, enviar el text directament allí, i no cal utilitzar el llapis.

El tenir el text publicat en el blog, és una manera molt bona d'estimular-los, ja que poden llegir els seus escrits amics i familiars, companys de classe i de les classes paral.leles.

Els podem i els hem de fer comentaris, tant de paraula com dintre de l'apartat que tenen els blogs amb aquesta finalitat "comentaris".
Ells i elles s'alegren i estan més motivats a superar-se en posteriors creacions.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

El comentari serà publicat després de passar els filtres anti-spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Traductor

Segueix-nos per...



Blog Archive

Bon Nadal

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguidors

Entrades populars