ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

FESTA DE FI DE CURS EN ALTRES COL.LEGIS


Al nostre col.legi ja fa uns quants anys que, a l'arribar el final del curs escolar, s'organitza un festival amb les actuacions de xiquets i xiquetes.
La idea va sorgir d'una mestra d'Educació física:
 
Sílvia Suñer

Ella va encetar les actuacions amb alguns grups i hem continuat fins avui en dia on ja tenim com a norma que, cada any són els protagonistes els xiquets i les xiquetes que finalitzen cicle o etapa en el cas dels menuts, els d'educació infantil.

Aquest post vol ser un homenatge a Sílvia i reconeixer que el festival que ara preparem és, d'una manera o d'altra fruit del que ella va deixar en aquest centre.

cheerleaderjumpinghgclrkn7

 



I per si voleu vore com celebren altres col.legis el fi de curs, ací teniu dos vídeos: Un d'un col.le de Vinaròs (Baix Maestrat)  i l'altre de   Chiclana (Andalusia) i l'últim que teniu, és la nostra graduació de fa dos cursos.
Quin us agrada més?
S'acepten sugerències.









1 comentarios:

Silvia Suñer divendres, de juny 11, 2010  

Moltes gràcies pel que em correspon.Vaig disfrutar treballant al Roís de Corella i tinc molt bons records de l'ambient de treball, dels xiquets i dels mestres...
Que gran escola!!!!
Els festivals s'encetaren quan jo estava però cal dir que les mestres col·laboraren i posaren molt de la seua part perque el festival isquera bé. La continuació ha estat fruit del bon fer de les mestres que done fe que son... de lo milloret de Gandia!!! Ânim i a seguir ballant!!! muak i gracietes

Publica un comentari a l'entrada

El comentari serà publicat després de passar els filtres anti-spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Traductor

Segueix-nos per...



Blog Archive

Bon Nadal

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguidors

Entrades populars