ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

A la cuina.....


Hui diumenge és un bon dia per a preparar alguna recepta de cuina amb l'ajuda dels nostres fills.
Ací en teniu una de ben senzilla, extreta del blog de l'AMPA del CP Rico Sapena de Castalla.

RECEPTA per al desdejuni o el berenar
Bescuit de llet condensada

  INGREDIENTS
* 4 ous
* 120 gr de farina
* 1 sobre de llevadura Royal o semblant
* 395 gr de llet condensada (1 pot menut)
* 5o gr de mantega (mantequilla)

   PREPARACIÓ
Desfem la mantega en el microones i la reservem.
En un bol, posem la llet condensada i anem afegint els ous un a un, barrejant bé cadascun.
A continuació afegim la mantega fosa i batem per a integrar-la bé en la massa.
Finalment afegim la farina i la llevadura en pols. Batim bé perquè quede una massa homogènia i sense grums.
Greixem un motle amb una mica de mantega i aboquem la massa en el motle.
Precalfem el forn durant 15 minuts i fiquem el bescuit a 185º durant 30 minuts aproximadament, dependrà del motle on està. Comprovem que està cuit puntant amb un ganivet, si ix net és que ja està cuit.
Només haurem d'esperar una mica perquè es refrede. 
Si la prepareu, podeu enviar-nos fotos del resultat així com contar-nos com us ha anat..... ací: elsprimers@hotmail.com

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

El comentari serà publicat després de passar els filtres anti-spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Traductor

Segueix-nos per...



Bon Nadal

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguidors

Entrades populars