ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

Com usar Twitter


Què estàs fent? 
És la senzilla pregunta a la qual tracten de respondre els missatges que es publiquen en Twitter, l'eina social de moda en internet. 
L'única condició és que, per a explicar-ho, utilitzes com a màxim 140 caràcters (lletres o signes). Per açò, a aquest nou tipus de comunicació  li  se coneix també com *microblogging*. 

Per a començar a usar-ho, n'hi ha prou amb seguir aquests senzills passos:

1. Alta: Dóna't d'alta en la web  www.twitter.com.  Crea una adreça amb el teu nom: www.twitter.com/elteunomdusuari.

2. Hola món! Entra i escriu el teu primer missatge, es diu *tweet* amb un màxim de 140 caràcters.

3. Segueix i deixa que et segueisquen: Fes-te seguidor dels teus amics, de mitjans de comunicació que t'interessen, de museus, de blogs, d'artistes... Utilitza el cercador per a trobar-los.

4. Conversa: Per a enviar un missatge públic destinat a una persona en particular, usa arrova (@) seguit del nom de l'usuari.

5. Retwitea: Ha arribat informació interessant a la teua Timeline?  Clica damunt de *Retweet (*RT) i comparteix-la.

6. Etiqueta: Tin en compte que en ocasions, per a agrupar els *microposts* que tracten d'un mateix tema, s'utilitza una paraula clau, etiqueta o hashtag precedida del símbol #. Algunes estan lligades a esdeveniments d'actualitat (#Iranelection) i unes altres es mantenen al llarg del temps (#yoconfieso, #palabrasquemolan).

7. Llistes per a donar i prendre: Les llistes de Twitter són una eina per a organitzar als usuaris que segueixes per grups (amics, treball, notícies...) o per temàtica (ciència, cultura, esport, música...). També pots seguir llistes d'uns altres.

8. Sempre amb tu: Pots escriure i llegir els missatges d'altres usuaris des de la web de Twitter o usant una aplicacióper a telèfon mòbil.



Font: http://www.muyinteresante.es/como-usar-twitter-en-8-pasos

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

El comentari serà publicat després de passar els filtres anti-spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Traductor

Segueix-nos per...



Bon Nadal

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguidors

Entrades populars