ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

Cursos gratis!


Els pares i mares anem sempre carregats de faena. A la criança i educació dels nostres fills hem d'afegir el treball fóra de casa i el treball diari dins de la nostra casa.
És per això que moltes de les activitats que ens agradaria poder fer, queden fóra del nostre accés per falta de temps. I a més a més, de vegades també, per no poder-nos-ho permitir econòmicament.

Doncs bé, hem trobat per internet una web de la Generalitat Valenciana, que ofereix formació online (sense haver de moure't de casa), debades (gratis), i que a més a més quan acabes t'otorga la titulació aconseguida.

Un dels cursos es refereix a com aprendre a utilitzar internet. Pots matricular-te del nivell d'usuari bàsic o mitjà.

El curs de nivell bàsic d’Internauta (UBI) pretén familiaritzar-te amb els elements necessaris per a anar prenent confiança i practicant qüestions tan útils com enviar un correu, comunicar-te per internet, fer compres, buscar informació, fer gestions amb l’administració i sobretot trobar la seua utilitat per a resoldre qüestions de la vida diària.
UBI - Telefona al 012!!

El curs de nivell mitjà d’Internet (UMI) està dissenyat per als que tenen un coneixement inicial de l’ús d’internet i volen continuar aprofundint i aprenent a traure més i més partit a tot el que es va incorporant a internet per mitjà de noves utilitats que ens aporten avantatges com saber utilitzar la veu IP per a estalviar en la factura telefònica, conéixer i compartir imatges i so, crear un blog perquè les teues opinions siguen considerades o fer tramitacions amb l’administració.

Banner Apuntarse a UMI - Superior-Izquierda
Banner Apuntarse a UMI - Inferior - Izquierda
 És el moment d'aprofitar aquesta iniciativa que no ens costarà ni 1 euro, i aprendre sobre aquest món que tan fàcilment dominen i usen els nostres fills. 
Nosaltres des d'aquest blog us animem a intentar-ho.
T'animes?
Clicant damunt de qualsevol de les imatges d'aquest post,  podràs accedir a la pàgina.

0 comentarios:

Publica un comentari

El comentari serà publicat després de passar els filtres anti-spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Segueix-nos per @mail. Escriu el teu correu i clica..

Traductor

Segueix-nos per...Bon Nadal

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguidors

Entrades populars