ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

Els nostres contes



Hi havia una vegada una xiqueta que en el seu poble fèien la festa de halloween i la xiqueta es va disfressar de bruixa i tot el món tenia una disfressa xula i la disfressa més xula era la de la xiqueta i la xiqueta es va posar molt contenta.
Autora: Caterina Herrero
1r. A
 
 
Hi havia una vegada un pardalet que volia donar la volta al món. Un dia es va trobar en un pardalet que volia el mateix. Es van enamorar i se'n van anar a donar la volta al món junts i feliços.
Autor: Kevin Mujkanovic
1r. A



Un dia, de nit, va eixir a passejar un princep i es va trobar una xica plorant. 
El princep es va acostar per vore que li passava i la xica li va dir que plorava perque no tenia a ningú que la vullguera. Aleshores el princep li va dir que això s'havia acabat, i des d¡eixe instant ell faria tot el possible per a voler-la molt, i ella va deixar de plorar i li va fer una abraçada molt gran i al poc de temps es casaren i foren molt feliços.
Autora: Laia Serrano
1r. A


Un dia hi havia una xiqueta que es dèia Mili que estava molt contenta i alegre perque havia havia tret en l'examen de medi un 10 i sa mare es va posar molt contenta.
Autora: Inés Jareño
1r. A

Hi havia una vegada un cotxe que era molt vellet i els xiquets cada dia passaven i es burlaven.
Un dia dos xiquets anaven a burlar-se del cotxe i van mirar baix i estava mullat i varen mirar dalt i no estava plovent i van pensar que el cotxe estava plorant, i li van fer "Toc, toc, toc" i el cotxe es va dir que estava plorant perque cada dia es burleu de mi!
- No, no, es que no sabíem que eres de veritat, i conte contat ja s'ha acabat.
Autora: Natàlia Palma
1r. A


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

El comentari serà publicat després de passar els filtres anti-spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Traductor

Segueix-nos per...



Bon Nadal

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguidors

Entrades populars