ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

Primavera o estiu?


En aquest estiu adelantat, un bon gelat fet a casa amb fruites naturals, és una saludable manera de rebre aquestes calors primerenques.  


I si en la preparació participen els xiquets i les xiquetes de casa,  millor que millor.  A més a més de ser una activitat lúdica, aprenen a "fabricar-se" els seus propis gelats amb fruites de temporada. 
Una manera saludable i apetitosa de berenar.......





Polos de fruites i iogurt



* De PLÀTAN:  Mig iogurt natural ensucrat, 2 plàtans madurs i picats i 2 cullerades de mel
* De KIWI: Mig iogurt natural ensucrat, 1 kiwi pelat i picat amb un trosset de meló de tot l'any
* De MADUIXES: Mig iogurt natural ensucrat, un grapat de maduixes netes i picades junt al suc d'una taronja



- Preparem els conos, fent 9 quadrats de 15 cm de costat, de paper de cuina. Doblem el paper i  ens asegurem que no se'ns eixirà. Li podem posar alguna grapa.

- Situem cada cono dins d'un got per a que no caiga, i  hi tirem la barreja de fruites.
- Ho posem al congelador, fins que comence a gelar, que serà quan col.loquem el pal.
- Quan ja estiga ben dur, llevarem el paper prestant atenció a llevar i tirar les grapes.

JA TENIM ELS NOSTRES CREMOSOS
POLOS DE FRUITES!


1 comentarios:

sandri dilluns, de maig 21, 2012  

com es diu?

Publica un comentari a l'entrada

El comentari serà publicat després de passar els filtres anti-spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Traductor

Segueix-nos per...



Bon Nadal

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguidors

Entrades populars