ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

Última hora !!!!!!!


 Amb motiu del trasllat de les nostres classes des dels barracots a les aules de l'edifici principal, hem començat la nostra tasca com a reporters del diari (imaginari) ROÍS.

Cadascú de nosaltres hem contat amb les nostres paraules i expresions, com hem viscut eixe canvi.

Primer ho vàrem escriure en les nostres llibretes, com un "deure de casa", i després aprofitàrem la nostra sessió setmanal a l'aula dels ordinadors, per a passar-ho al processador de textos.

En 1r curs ja ens  iniciàrem un poc, a  com treballar en word, i ens ensenyàrem les més elementals funcions, i......... encara que sembla mentidal: La majoria encara ho recordàvem!

Ací podeu llegir les nostres cròniques:




Hem  fet  una  excursio  a  la  part  nova,  tambe  hem   portat  coses  a la classe de 4t B. 
Hem vist la classe d`informatica i hem anat a la  classe de  religio  que  es  on estarem  alguns   dies.

BORJA    SEGURA   TORRES.





  Jo  he  portat   llibres i carpesans que pesaven  molt.
La  classe  nova  es  xulissima,  la  de  2n C es  la que era de  musica,  la de 2n B es la que era la sala de  professors i la nostra classe es la que era de 4t B.
Estic  molt contenta!                                                                                                                Marta..  



Primer   vam   agafar    les     coses    que   teniem      que    agafar    per  que ho teniem    tot   ja    preparat.
Al    dia   seguent   vam  fer  mes   viatges   i   quan   ja    estava    tot  fet    vam   pegar   un   bon   recorregut   per  tot   lo   nou  per voreu i   alli  haura  un   camp   de  futbol    o   básquet   i   molts    mes.

Maria.



                            NOVA CLASSE

Estos dies del canvi de classe hem portat tots el llibres de medi, valencià, castellà, matemàtiques i els quaderns de matemàtiques i els jocs, carpesans, els llibres de la biblioteca a 4t B i hem vist un poc de la part nova.

                                      LA    PART       NOVA

En la part nova han fet moltes coses han portat taules noves, cadires noves,  hi han posat classes com pere exemple la de religió, informatica, angles, musica, hi ha normes en la part nova. I qui trenque algo ho pagara tot si ho trenta tot.

Miguel Muñoz

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

El comentari serà publicat després de passar els filtres anti-spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Traductor

Segueix-nos per...



Bon Nadal

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguidors

Entrades populars