ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

EXTRAESCOLARSAra, a l'inici del curs, l'AMPA del col.legi ens envia el full amb l'oferta d'activitats fora de l'horari lectiu, i la major part de pares i mares es plantegen tots els anys la mateixa pregunta:

A quina o quines activitats extraescolars portaré al meu fill/a?


A l'hora de respondre'ns a aquesta pregunta hem de  tindre en consideració una sèrie de factors molt importants :
  1. L'activitat ha de potenciar qualitats personals del xiquet o de la xiqueta i servir-li de complement a alguna mancança. 
  2.  Ha  d'agradar-li al xiquet i no als pares. Aquests només han de  plantejar-li bones alternatives perquè ell trie, però sempre pensant en el benefici del seu fill/a. El descans per a ells és tan necessari com per  als adults.
  3.  S'ha d'ntentar buscar temps per a practicar alguna afició amb els fills: Si el xiquet  acompanya als pares en la pràctica esportiva (no com a espectador) des  de curta edat, és segur que s'iniciarà amb ganes en aquesta activitat.
  4.  Tindre constància: En  qualsevol aprenentatge nou cal insistir. No s'aprèn a tocar un  instrument o a dominar un esport de la nit al dia. És necessari  incentivar la responsabilitat i la perseverança: el que es comença,  s'acaba.0 comentarios:

Publica un comentari

El comentari serà publicat després de passar els filtres anti-spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Segueix-nos per @mail. Escriu el teu correu i clica..

Traductor

Segueix-nos per...Bon Nadal

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguidors

Entrades populars