ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

Primer dia de classe, amb alumnes nous.....


Dijous 9 de setembre de 2010

Abans de les nou del matí, els mestres hem acabat de deixar tot a punt a les aules, per a donar la la benvinguda a un nou curs.
Nosaltres aquest any comencem el curs escolar i comencem de nou primer de primària, un nou cicle amb una altra promoció d'alumnes, amb tot el  que açò significa: 

** De nou classes amb xiquets i xiquetes que deixen el parvulari i inicien la seua llarga etapa en Educació Primària. 

** Per a nosaltres alumnes nous, encara sense coneixer'ls i per a ells i elles moltes més coses van a ser noves: Edifici nou (el dels majors), aules noves, mestres nous, ja porten motxilla, ja tenen llibres, ja aniran a classe de música i a classe d'educació física.....ja són majors.

** A les nou menys quart s'obrin les portes del pati. 
Aquest dia tots poden hi accedir. La major part dels pares acompanyen els fills el primer dia, i s'esperen fins que sone el timbre i les files de cada aula entren cap a dintre de l'escola.
Ara si, ja dins de l'aula comença la benvinguda al nou curs, als alumnes nous,  que van tots carregats de llibres i material escolar  en les seues flamants motxilles noves, alumnes que  en els propers dies, exploraran i començaran a familialitzar-se amb l'edifici de primària. La seua casa a partir d'ara.

Comença el retrobament amb els amics, els companys dels darrers cursos,  comencen a coneixer als nous mestres i tot són somriures.

Comencem les classes del primer dia, i no paren de contar històries, sobretot per explicar-nos tot allò que han fet durant lesvacances d'estiu. 
Sense adonar-nos-en  arriba l'hora del primer pati del curs. Anem tots junts a explorar-lo per a coneixer els llocs que ens cal situar. 

Recordem prèviament les normes per a una bona convivència en el pati, en un pati tan gran com el nostre. Recordem també les  rutines que cal fer a l'hora del pati, i entre elles, quasi no cal recordar perque encara ho recorden del curs anterior, quins colors tenen els contenidors on reciclar tot allò que tirem.

Si, tot açò ocorreix el primer dia d 'escola, un dia molt especial, el primer dia de un nou curs, de 1r. de Primària. on aprendrem,  on  començarem a descobrir tots junts molts  nous coneixements…i on també tots junts, xiquets i xiquetes de    1r A,   1r B    i   1r C,  gaudiran  amb tantes i tantes noves experiències.

BON CURS ESCOLAR 2.010-2.011  A TOTS.

      0 comentarios:

      Publica un comentari a l'entrada

      El comentari serà publicat després de passar els filtres anti-spam.

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

      Traductor

      Segueix-nos per...



      Bon Nadal

      Total de visualitzacions de pàgina:

      Seguidors

      Entrades populars