ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

Millorant l'ortografia

Després d'haver aconseguit saber llegir i tindre una bona comprensió lectora,  hem de dedicar el nostre esforç a l'escriptura: 
* A millorar la grafia (la lletra) i 
* Escriure sense faltes d'ortografia.

Els pares i mares d'alumnes de segon curs, tercer, quart,........cursos en els que ja es requereix unes produccions escrites clares i sense faltes, ens demanen moltes vegades consells per a ajudar a millorar als seus fills i filles.

Sempre la resposta és la mateixa: 
No hi han formules màgiques, però ajuda molt llegir, llegir, llegir molt, interioritzar les normes d'ortografia i practicar-les. 

Practicar fent dictats i exercicis.
Ací teniu un programeta per a aconseguir aquest objectiu. I com a valor afegit és que té autocorrecció.

Fes clic en la imatge i  prova'l.......

Concurs de fotos familiars


Una coneguda tenda de roba, Kiabi, ha organitzat un concurs fotográfic. Concurs Foto de Família.
Per a participar s'ha d'enviar una foto. La foto ha d'inclòure un mínim de dues persones unides per raons familiars o amistat. La mascota de la família també es considera membre de la família per a aquest concurs.
Fins el 26 d'octubre de 2011 es poden pujar les fotos a la web de Kiabi.  
 Les fotos es publicaran i podran ser votades per qualsevol persona.

Al final del concurs, entre les 50 fotos més votades, un jurat Kiabi elegirà a les 10 millors que rebran  un vale de compra per valor de 150 euros.
Els altres 40 finalistes tindran un premi d'un vale de 50 euros.
Sort a qui participe!
Si ens ho digueu segur que tots us votem......

Papàs que cuiden dels seus fills


Hui en dia els pares (homes) s'impliquen de forma més activa en l'atenció dels seus fills del que ho feien els seus pares. 

Ja és habitual la imatge de l'home espentant el cotxet per a portar al bebè a la guarderia, esperant al xiquet a l'eixida del col·legi o en la consulta del pediatre… 
Aquest canvi, impulsat en gran part per la realitat que cada vegada més mares treballen fora de casa, és molt positiu per a tota la família. 

D'una banda, perquè un pare que col·labora augmenta la proximitat i la intimitat amb la seua parella i afavoreix l'harmonia en la família, mentre que el contrari, el fet que no participe en aquest aspecte, sol ser motiu de discussions i distanciament. I per una altra, perquè comptar amb el pare i la mare és estupend per als fills: segons ens demostren els estudis, augmenta la seua autoestima, beneficia la seua salut i fa fins i tot que els resultats en el col·legi siguen millors. No obstant açò, no podem oblidar que per als papàs, igual que per a les mamàs, no és fàcil compaginar treball i família. I a les dificultats amb les quals es troben, s'uneix una altra més. 
Encara que queda molt per fer, ara les empreses estan més conscienciades de la necessitat de ser flexibles per a permetre a les mares conciliar la seua vida laboral i maternal. Però en el cas dels homes aquesta flexibilitat és moltíssim menor, i situacions com quedar-se a casa amb el xiquet malalt o portar-ho al metge no es consideren una emergència que requerisca la presència del pare. 

Aquesta falta de flexibilitat és motiu d'estrès per a molts homes. Per açò ara és el seu torn per a reivindicar aquests drets i poder participar en la cura dels seus fills sense que açò afecte a la seua consideració en el treball, igual que porten fent les mares des de fa molt temps.

Font: Cocks. Crecer feliz

Dibuix Interactiu per a totes les edats

Una pàgina per divertir-te d'una manera molt novedosa i supergraciosa.

És completament innovadora i interactiva. I a  més a més practiques l'anglés.

Es tracta d'uns dibuixos on demanen la teua col.laboració amb dibuixos que tu faràs amb el ratolí de l'ordinador.

Molt bo. Feu doble clic damunt del dibuix i...........Proveu-lo!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Segueix-nos per @mail. Escriu el teu correu i clica..

Traductor

Segueix-nos per...Bon Nadal

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguidors

Entrades populars