ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

Dinar de convivència


Les mares delegades de Segon A, han organitzat un dinar d'acomiadament del curs per a tots els xiquets i xiquetes de la classe,  i on també poden assistir els pares,  i si tenen també algun germà o germana.

És una bona idea això de veure's en un altre lloc que no és l'escola, i aprofitar per coneixer-se tots un poquet més.
Les mares han portat una circular que hui mateix s'ha repartit en classe, de manera que tots pugau contestar el més aviat possible.

Aprofite per agraïr a les nostres delegades: Ana i Kàtia, la tasca realitzada, que tan bé ens ve als mestres. Ja que elles són les encarregades de custodiar els diners comuns de la classe, i és a elles a qui nosaltres presentem les factures de qualsevol despesa que es realitze. 

Elles com a mares tenen tots els rebuts, i és a elles a qui ha d'acudir qualsevol pare o mare que tinga alguna sugerència,..........o vullga felicitar-les.

Gràcies Ana i gràcies Kàtia, així com també a tota la resta de mares delegades del col.legi.

Allí ens veurem!

4 comentarios:

Mª José M. dijous, de juny 17, 2010  

Jo també vull felicitar a les delegades, crec que ningú ens enrecordem de felicitar-les pero si ens agrada queixarnos

Alicia Martí dijous, de juny 17, 2010  

Soy una mamá de Valencia y me gustaria saber como elegís a las delegadas. ¿Las nombra el director o es el tutor?
En el colegio de mis hijos se cobran por el banco cada tres meses y nunca sabemos exactamente como se gasta ese dinero. Me gusta mucho como lo haceis y me gustaria saber más para proponer ese sistema en el colegio.
¿Hay alguna delegada que quiera explicarme?

Ana Mari Miñana divendres, de juliol 30, 2010  

En la primera reunión de curso la maestra pide a alguna mamá que quiera ser delegada(siempre suelen ser mamas así que propongo que alguna vez algún papá se tire al ruedo) casi nunca quiere ser nadie pèro al final siempre sale alguien. La delegada se encarga de recoger el dinero que la maestra cree que seran más menos los gastos anuales. Se encarga de pagar las facturas...Yo personalmente al final del curso entrego a cada família un informe de los gastos.Este año cómo ha sido un año de superábit, propuse hacer una comida con el gasto de los nenes cubierto, sólo tuvimos que pagar los padres.

Mª José M. dimecres, de setembre 15, 2010  

Gracias ANA MARI por tu explicación. Hemos tenido ya la primera reunión y he propuesto tu experiencia (encima os sobró dinero)la tutora lo comentará con la dirección, pero insiste en que el control de los gastos así como los cobros le corresponde a la asociación de padres. (nunca sobra nada y pagamos cada trimestre, como se explica?)

Publica un comentari a l'entrada

El comentari serà publicat després de passar els filtres anti-spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Traductor

Segueix-nos per...



Blog Archive

Bon Nadal

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguidors

Entrades populars