ELS PRIMERS

Estem a Gandia. La Safor.

Dibuixos a la pissarra

Ja ens han arribat al correu del blog els primers dibuixos fets per vosaltres a la pissarra virtual que posàrem fa uns quants dies.

Són de  Stephanie Uscategui, que ens els ha enviat amb l'ajuda dels seus pares, i acompanyats d'un amable comentari. Ací ho teniu tot.
Gràcies família!



Queremos felicitarlos por lo divertido que resulta el blog, muchas gracias por contar con todos nosotros.
Familia de Stephanie Uscategui

Activitats AMPA



L'AMPA, vol  informar a tots els pares i mares que les activitats extraescolars començaran el proper dia 4 d'octubre  dilluns.


S'han fet grups de:

*  futbol, basquet i funny english d'infantil (dilluns i dimecres)

  *  patinatge  (divendres). 

Hi han cartells informatius en els suros col.locats a l'entrada del col.legi, però  també s'està informant a l'hora de l'eixida de les classes dels xiquets, mitjançant la megafonia.





El tio de la porra

Ací teniu un puzzle amb "missatge"

Clica damunt de la imatge i estaràs en el puzzle.
Fes-lo poc a poc i..................voràs una foto relacionada amb la fira i que porta una interessant informació.

T'atreveixes?????


Una pissarra per a tu

Qui no ha volgut tindre una pissarra per a ell només!

Ara, ací al vostre blog, teniu l'oportunitat.
Has de clicar damunt de la imatge i ja està,  ja tens la teua pròpia pissarra.  Amb clarions de colors i que no embruten els dits.  Per a fer-la més gran, clica dues vegades damunt del signe + col.locat a la part superior dreta de la pissarra.

Fes un dibuix, escriu alguna cosa i............ conta-nos-ho en "Comentaris".
Fins i tot els teus pares poden capturar la imatge i enviar-la al correu del blog:  
  els primers@hotmail.com  
i aixì podrem publicar-la i que tots admiren el creador/a que eres!

Tercer de Primària


 Aquest post està dedicat a tots els alumne@s que el passat curs formaven part de les nostres aules.

Hola!
Com esteu????

La major part de vosaltres continueu al col.legi i ens vegem sobretot, l'estoneta del pati.
Us hem de dir que esteu molt fadrins, i ara,  al vore altres xiquets i xiquetes més menudets, ocupant les vostres taules, encara ho notem més.

Sou ja alumnes del segon cicle. Que vol dir: Més  ganes d'aprendre, més estudi, més llibres i llibretes....... però també vol dir que ja cada vegada us agrada més quedar amb els vostres amics i amigues, que pareix que ja us agrada més un esport que un altre, que aneu definint els gustos en pel.lícules i música, etc, etc.

Doncs això ja ho estem notant tots, els vostres pares i mares,  i també nosaltres, els vostres anteriors mestr@s.

Però voldriem dir-vos una coseta: 
Esperem vore-vos per ací!

Recordeu que sou..... "Els primers".
Aquest projecte es va iniciar amb vosaltres, heu estat els primers en participar, en col.laborar, en publicar els vostres dibuixos i escrits, els primers que heu aprés en el col.le a opinar i fer comentaris.........

Per tot açò us volem recordar que continueu estant en la vostra casa.
Així que ja ho sabeu. 
Quan vullgau entreu i conteu-nos coses, jugueu a algun dels jocs educatius i comenteu el que vullgau! 

Primer dia de classe, amb alumnes nous.....


Dijous 9 de setembre de 2010

Abans de les nou del matí, els mestres hem acabat de deixar tot a punt a les aules, per a donar la la benvinguda a un nou curs.
Nosaltres aquest any comencem el curs escolar i comencem de nou primer de primària, un nou cicle amb una altra promoció d'alumnes, amb tot el  que açò significa: 

** De nou classes amb xiquets i xiquetes que deixen el parvulari i inicien la seua llarga etapa en Educació Primària. 

** Per a nosaltres alumnes nous, encara sense coneixer'ls i per a ells i elles moltes més coses van a ser noves: Edifici nou (el dels majors), aules noves, mestres nous, ja porten motxilla, ja tenen llibres, ja aniran a classe de música i a classe d'educació física.....ja són majors.

** A les nou menys quart s'obrin les portes del pati. 
Aquest dia tots poden hi accedir. La major part dels pares acompanyen els fills el primer dia, i s'esperen fins que sone el timbre i les files de cada aula entren cap a dintre de l'escola.
Ara si, ja dins de l'aula comença la benvinguda al nou curs, als alumnes nous,  que van tots carregats de llibres i material escolar  en les seues flamants motxilles noves, alumnes que  en els propers dies, exploraran i començaran a familialitzar-se amb l'edifici de primària. La seua casa a partir d'ara.

Comença el retrobament amb els amics, els companys dels darrers cursos,  comencen a coneixer als nous mestres i tot són somriures.

Comencem les classes del primer dia, i no paren de contar històries, sobretot per explicar-nos tot allò que han fet durant lesvacances d'estiu. 
Sense adonar-nos-en  arriba l'hora del primer pati del curs. Anem tots junts a explorar-lo per a coneixer els llocs que ens cal situar. 

Recordem prèviament les normes per a una bona convivència en el pati, en un pati tan gran com el nostre. Recordem també les  rutines que cal fer a l'hora del pati, i entre elles, quasi no cal recordar perque encara ho recorden del curs anterior, quins colors tenen els contenidors on reciclar tot allò que tirem.

Si, tot açò ocorreix el primer dia d 'escola, un dia molt especial, el primer dia de un nou curs, de 1r. de Primària. on aprendrem,  on  començarem a descobrir tots junts molts  nous coneixements…i on també tots junts, xiquets i xiquetes de    1r A,   1r B    i   1r C,  gaudiran  amb tantes i tantes noves experiències.

BON CURS ESCOLAR 2.010-2.011  A TOTS.

      EXTRAESCOLARS



      Ara, a l'inici del curs, l'AMPA del col.legi ens envia el full amb l'oferta d'activitats fora de l'horari lectiu, i la major part de pares i mares es plantegen tots els anys la mateixa pregunta:

      A quina o quines activitats extraescolars portaré al meu fill/a?


      A l'hora de respondre'ns a aquesta pregunta hem de  tindre en consideració una sèrie de factors molt importants :
      1. L'activitat ha de potenciar qualitats personals del xiquet o de la xiqueta i servir-li de complement a alguna mancança. 
      2.  Ha  d'agradar-li al xiquet i no als pares. Aquests només han de  plantejar-li bones alternatives perquè ell trie, però sempre pensant en el benefici del seu fill/a. El descans per a ells és tan necessari com per  als adults.
      3.  S'ha d'ntentar buscar temps per a practicar alguna afició amb els fills: Si el xiquet  acompanya als pares en la pràctica esportiva (no com a espectador) des  de curta edat, és segur que s'iniciarà amb ganes en aquesta activitat.
      4.  Tindre constància: En  qualsevol aprenentatge nou cal insistir. No s'aprèn a tocar un  instrument o a dominar un esport de la nit al dia. És necessari  incentivar la responsabilitat i la perseverança: el que es comença,  s'acaba.



      TORNEM.....................AL COL.LE

      El dia 1 de setembre fou la tornada al col.legi per als mestr@s del col.legi, que ens dedicàrem a preparar les aules i el material, per a que el dijous 9 de setembre tornàreu vosaltres: els xiquets i les xiquetes.


      Hem encetat curs i hem encetat nous alumnes. 
      La promoció anterior ja "s'han fet molt majors" i ara ocupen aules del segon cicle. Estan molt contents de veure's al corredor de dalt amb els companys "majors". Nosaltres els vegem i realment pareixen molt majors i més quan ens fixem en els nous habitants de les nostres aules: Xiquets i xiquetes de primer curs.



      Tots els nostres antics alumnes, com els actuals sou i  sereu sempre Benvinguts 
      a aquest espai web. 

      Desitgem que els pares dels nous alumnes participen en aquest lloc, igual com van col.laborar uns quants dels pares i mares dels cursos passats.

      Esperem comptar amb les vostres visites quasi diàries i esperem també els vostres COMENTARIS.


      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

      Traductor

      Segueix-nos per...



      Bon Nadal

      Total de visualitzacions de pàgina:

      Seguidors

      Entrades populars